Popcorn Time VPN: Handleiding & FAQ

Popcorn Time is een zeer populaire P2P streaming software gebaseerd op het BitTorrent protocol.

In dit artikel leggen we uit waarom je Popcorn Time het beste kunt gebruiken in combinatie met een VPN, hoe je een VPN instelt voor Popcorn Time, of het legaal is om Popcorn Time te gebruiken, en welke alternatieven er zijn voor Popcorn Time.

Waarom zou ik Popcorn Time met VPN gebruiken?

Er zijn hoofdzakelijk drie redenen om Popcorn Time met een VPN te gebruiken.

Allereerst is er de voor de hand liggende mogelijkheid om anoniem te streamen en je privacy te beschermen. Bovendien kun je met een VPN ook Popcorn Time gebruiken in landen waar de service is geblokkeerd, terwijl je voorkomt dat je internetprovider je internetsnelheid beperkt tijdens het gebruik ervan.

Je kunt je anonimiteit behouden

Met een VPN kan je je anonimiteit behouden terwijl je Popcorn Time gebruikt, aangezien je eigenlijke IP-adres wordt verhuld.

Het is verstandig om een VPN-provider zonder logbestanden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Shellfire. Je kunt ook cryptocurrency gebruiken om je VPN-abonnement te betalen voor nog meer privacybescherming.

Je kunt Popcorn Time gebruiken in landen waar het geblokkeerd is

Er zijn landen waar Popcorn Time geblokkeerd is en dus eigenlijk niet te gebruiken is. Echter, met behulp van een VPN, is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot een buitenlands IP-adres, geo-blokkering te omzeilen en nog steeds Popcorn Time te kunnen gebruiken.

Je voorkomt dat je internetprovider je snelheid beperkt

Popcorn Time is een P2P-software, die voor bepaalde ISP’s niet acceptabel is.

Als je in een land woont waar het legaal is om dit te doen, kan je ISP je internetsnelheid beperken terwijl je Popcorn Time gebruikt.

Als je een VPN-verbinding hebt geactiveerd, is het niet langer mogelijk voor je ISP om dit te doen, aangezien ze niet langer kunnen zien of je Popcorn Time gebruikt.

Hoe kan ik Popcorn Time gebruiken met een VPN op elk apparaat?

Popcorn Time is momenteel beschikbaar voor de volgende besturingssystemen:

  • Windows
  • Mac OS X
  • Linux
  • Android
  • iOS

Om Popcorn Time te gebruiken met een VPN, download je eerst de VPN-software van Shellfire voor het besturingssysteem waarop je Popcorn Time wilt gebruiken.

Start daarna onze VPN-software op en maak verbinding met een willekeurige server.

Zodra je bent verbonden, zullen alle gegevens worden overgedragen via een beveiligde VPN-verbinding, of je nu streamt via Popcorn time of gewoon anoniem op het web surft.

Klik hier om Shellfire VPN gratis te downloaden!

Is het gebruik van Popcorn Time met een VPN-verbinding legaal?

Opmerking: De volgende paragrafen vormen geen juridisch advies, aangezien wij niet bevoegd zijn om dit te verstrekken.

In de meeste landen is het gebruik van een VPN software volkomen legaal. De enige uitzonderingen zijn landen met totalitaire regimes. Daarom is het ook legaal om Popcorn Time anoniem te gebruiken door een VPN-verbinding te activeren.

Je zult echter nog steeds verantwoordelijk zijn voor eventuele wettelijke overtredingen, zoals het illegaal streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud, mocht je hierop betrapt worden.

Welke alternatieven zijn er voor Popcorn Time?

Populaire alternatieven voor Popcorn Time zijn Kodi en VAVOO.tv Box.

Als je naast Popcorn Time ook Kodi of VAVOO gebruikt, kun je natuurlijk ook de Shellfire VPN gebruiken om anoniem te streamen via Kodi en VAVOO.tv.

Conclusie

Popcorn Time is één van de populairste software voor P2P-streaming en wordt daarom door veel autoriteiten intensief in de gaten gehouden. Om je privacy te beschermen, wanneer je streamt via Popcorn Time, raden we het gebruik van VPN-software aan, die extreem snel en eenvoudig op te zetten is, althans in het geval van Shellfire, en ook goedkoop is.

Een VPN stelt je ook in staat om Popcorn Time te gebruiken in landen waar de software geblokkeerd is en om effectief elke bestaande geo-blocking te omzeilen.

Als je iets aan dit artikel hebt gehad, zouden we het leuk vinden als je het deelt op sociale media. Ook stellen we eventuele reacties onder deze blogpost op prijs. We beantwoorden daar graag je eventuele vragen.

Afbeelding: cheersgroup/123RF

5/5 (1)

How did you like this post?