Hoe krijg je (gratis) een IP-adres in de VS?

Alles is onbeperkt in Amerika. Nou ja, misschien niet alles, maar als het op internet aankomt, zijn er inderdaad veel goede redenen om te surfen met een Amerikaans IP-adres.

In dit artikel vertellen we je waarom en hoe je een Amerikaans IP-adres kunt namaken.

Waarom een Amerikaans IP-adres gebruiken?

Ongeacht in welk land je je bevindt, heb je er ooit bij stilgestaan hoe fijn het zou zijn om zonder beperkingen op het internet te surfen? Van tijd tot tijd kun je gewoon geen toegang krijgen tot bepaalde websites of aanbiedingen vanwege de zogenaamde geo-blocking, die deze toegang verhindert.

Om dit te vermijden en Amerikaanse Netflix-series te bekijken zonder te wachten op vertraagde releases, zijn er een paar opties.

Toegang tot Amerikaanse mediabibliotheken en streamingdiensten

Als je buiten de VS woont, of als je als Amerikaan op bezoek bent in het buitenland, zul je waarschijnlijk merken dat veel inhoud wordt geblokkeerd in je mediabibliotheken en streamingdiensten. Dit is te wijten aan de zogenaamde geo-blocking, die verhindert dat inhoud in bepaalde landen beschikbaar is.

Een Amerikaans IP-adres is goud waard als je dergelijke geblokkeerde inhoud in andere landen wilt bekijken en bijvoorbeeld series wilt bekijken voordat ze officieel in jouw locatie worden gelanceerd. Met een VPN kan dit probleem gemakkelijk omzeild worden door een Amerikaans IP-adres te faken.

Een andere reden om een Amerikaans IP-adres te gebruiken: misschien ben je een Amerikaan die toegang hoopt te krijgen tot Netflix en Hulu terwijl je in het buitenland reist. Deze optie wordt ook aanbevolen voor HBO GO en Vudu. Als je een sportfan bent, wil je misschien live sport van de MLB, NBA of NFL streamen via ESPN zonder beperkingen.

Klik hier nu om Shellfire VPN te downloaden en vandaag nog gratis een IP-adres in de VS te krijgen!

Toegang tot geblokkeerde websites

Er zijn niet alleen veel beperkingen op streaming in bepaalde landen, maar ook op de diversiteit van het internet. Veel Amerikaanse websites worden geblokkeerd voor gebruikers in Europa sinds de invoering van de GDPR (General Data Protection Regulation).

Terwijl je door Europa reist, kun je dit omzeilen met een VPN en een Amerikaans IP-adres, zonder stress!

DSGVO gesperrte Webseite

Nogal wat websites uit de VS blokkeren EU-gebruikers sinds de invoering van de GDPR.

Anonimiteit online

Mocht toegang tot bepaalde Amerikaanse inhoud voor jou geen prioriteit zijn, dan is het misschien de privacy die voor jou belangrijk is. Hoewel de meeste landen het vrij goed hebben (in vergelijking met bijvoorbeeld Saoedi-Arabië of Dubai), blijft de kwestie van anonimiteit ook voor hen een hoge prioriteit houden.

Internetgebruikers willen zich vrij op het internet bewegen en niet blootgesteld worden aan de voortdurende blik van “virtuele ogen”. Met VPN-toegang is het mogelijk om anoniem en veilig op het net te surfen en tegelijkertijd de regionale beperkingen op te heffen.

Klik hier om Shellfire VPN gratis te downloaden en je privacy online te beschermen!

Hoe krijg ik een Amerikaans IP-adres met Shellfire VPN?

Met de Shellfire VPN is het eenvoudig om snel en probleemloos een Amerikaans IP-adres te krijgen. Je kunt de app gemakkelijk downloaden voor

Zo kunn je onderweg zijn met de VPN van Shellfire op zowel desktops, smartphones als tablets.

Zodra je een VPN-abonnement hebt gekozen, kun je genieten van 256-bit encryptie en onbeperkt verkeer. Er zijn servers in 38 landen waarmee je verbinding kunt maken zonder snelheidsbeperkingen, bijvoorbeeld om een Amerikaans IP-adres te simuleren.

Is het legaal om een Amerikaans IP-adres te simuleren?

Om toegang te krijgen tot een virtueel privénetwerk, heb je alleen Shellfire VPN-toegang nodig. Al het andere is zeer eenvoudig uit te voeren en in een paar minuten zal je Amerikaanse IP-adres klaar zijn voor gebruik.

Het voordeel is dat deze procedure legaal is. In de auteurswet staat namelijk dat er geen effectieve technische maatregelen mogen worden gebruikt om deze bescherming te omzeilen. Juristen zijn het er echter overwegend over eens dat een proxy-blokkade niet als effectieve bescherming kan worden beschouwd. De blokkade is zeer eenvoudig te omzeilen, dus volgens de huidige stand van de kennis kunnen ook deze blokkades legaal omzeild worden.

Belangrijk: Dit hangt uiteraard af van individuele gevallen. Afhankelijk van wat je met het Amerikaanse IP-adres doet, kunnen er bepaalde websites zijn waarvan de algemene voorwaarden bepalen dat de gebruikers zich op Amerikaans grondgebied moeten bevinden. Maar nogmaals, meestal zijn er geen gevolgen als deze ToS worden overtreden. Het ergste dat zal gebeuren is waarschijnlijk de blokkering van het (gemakkelijk te wijzigen) IP-adres.

Conclusie

Er zijn veel goede redenen om een Amerikaans IP-adres te gebruiken. Ben je een Amerikaan die naar het buitenland reist en wil je je gebruikelijke webcontent niet missen? Misschien woon je in een ander land en wil je anoniem en veilig op het net surfen zonder beperkingen.

Je kunt toegang krijgen tot Netflix en andere streaming content van je keuze, series en films eerder streamen en tegelijkertijd genieten van live sportuitzendingen. Het simuleren van een Amerikaans IP-adres kan gemakkelijk en op elk moment worden bereikt met behulp van de VPN van Shellfire.

Header afbeelding: Georgii Dolgykh/123RF

5/5 (1)

How did you like this post?